EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Kvalitet

Hela vår personal har bundit sig vid vårt kundlöfte att producera ”smidiga laboratorietjänster – för din kunds bästa”. Enligt våra värden är vi ledande både inom kvalitet och effektivitet.

Vårt laboratoriums kvalitet grundar sig på internationellt erkända standarder såsom SFS-EN ISO 15189, SFS-EN ISO/IEC 17025 och SFS-EN ISO 22870. Vårt testlaboratorium har visat sin kompetens för FINAS per specialområde. En detaljerad beskrivning av våra kompetensområden finns på ackrediteringstjänsten FINAS webbplats: https://www.finas.fi/toimijat/Sivut/default.aspx#k=T070.
Akkreditointitunnus_T070_15189.jpg

Vid prekliniska och i tillämpliga delar vid kliniska läkemedelsstudier följer vi OECD:s GLP-regler. Vårt dopingtestlaboratorium följer Världsantidopingbyråns (WADA) internationella laboratoriestandard och specialkrav.

Våra kompetensområden är

  • Dopinganalys och hästdopinganalys
  • Genetik
  • Klinisk kemi
  • Klinisk mikrobiologi och immunologi
  • Läkemedels- och narkotikaanalys
  • Provtagning
  • Patologi
  • Patientnära testning

Kvalitetspolitik för Förenade Medix Laboratorier Ab

Förenade Medix Laboratorier Ab är ett privat serviceföretag som verkar inom laboratoriebranschen. Vi erbjuder högkvalitativa analyser och effektiv service främst för våra kunder inom hälsovården, men också för kunder inom industri och forskning samt för konsumentkunder.

Vi utvecklar våra tjänster efter våra kunders behov, genom att ta hänsyn till medicinska krav och diagnostiska behov. Vi svarar på kundens förväntningar av analyskvalitet och god och flexibel service. Det är ytterst viktigt för oss att våra kunder är nöjda med vår service.

Våra arbetsmetoder och operativa system garanterar tillförlitliga och högkvalitativa analyser, dessa täcker all verksamhet inom Förenade Medix Laboratorier och omfattar även våra samarbetspartners verksamhet. Vår verksamhet är baserat på standarderna SFS-EN ISO / IEC 17025 och EN ISO 15189 och för patientnära analyser SFS-EN ISO 22870. I klinisk läkemedelsforskning följer vi GCP principer. Antidopinglaboratoriet är ackrediterat av WADA, och uppfyller de internationella standarder som World Anti-Doping Agency (WADA) förutsätter samt övriga specifika krav.

Vi leder och motiverar alla anställda i Förenade Medix Laboratorier att agera enligt våra värderingar och att uppfylla företagets samhällsansvar. Vi eftersträvar en entusiastisk och frisk personal, där alla är aktiva och åtar sig att alltid utföra högkvalitativt arbete. Vår verksamhet styrs av kvalitet, lönsamhet, kontinuerlig utveckling och tillväxt.

 

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018