EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Kvalitet

Hela vår personal har bundit sig vid vårt kundlöfte att producera ”smidiga laboratorietjänster – för din kunds bästa”. Enligt våra värden är vi ledande både inom kvalitet och effektivitet.

Vårt laboratoriums kvalitet grundar sig på internationellt erkända standarder såsom SFS-EN ISO 15189, SFS-EN ISO/IEC 17025 och SFS-EN ISO 22870. Vårt testlaboratorium har visat sin kompetens för FINAS per specialområde. En detaljerad beskrivning av våra kompetensområden finns på ackrediteringstjänsten FINAS webbplats: https://www.finas.fi/toimijat/Sivut/default.aspx#k=T070.
Akkreditointitunnus_T070_15189.jpg

Vid prekliniska och i tillämpliga delar vid kliniska läkemedelsstudier följer vi OECD:s GLP-regler. Vårt dopingtestlaboratorium följer Världsantidopingbyråns (WADA) internationella laboratoriestandard och specialkrav.

Våra kompetensområden är

  • Dopinganalys och hästdopinganalys
  • Genetik
  • Klinisk kemi
  • Klinisk mikrobiologi och immunologi
  • Läkemedels- och narkotikaanalys
  • Provtagning
  • Patologi
  • Patientnära testning

Förenade Medix Laboratorier Ab

Förenade Medix Laboratorier Ab är en privat producent av laboratorietjänster som fokuserar på undersökning av prov inom hälsa eller klinisk laboratoriemedicin. Vi stödjer våra hälsovårdskunders patientarbete och organisationernas verksamhetsutveckling. För våra industri-, undersöknings- och övervakningskunder erbjuder vi pålitlig, högklassig och neutral analys.

Vi planerar och utvecklar våra tjänster enligt kundernas behov genom att beakta de medicinska kraven och andra krav som beror på kundens verksamhet, den pre- och postanalytiska och analytiska kvaliteten, möjligheterna inom dataöverföring och produktionsteknik samt servicehelheten. Vi vill uppfylla våra kunders förväntningar både när det gäller kvaliteten på bestämningarna och god och flexibel service.
Det är viktigt för oss att våra kunder och andra intressentgrupper är nöjda och att vår personal mår bra. Var och en av oss är expert på sitt eget arbete och är aktiv inom sin egen sektor. Vårt mål är en lönsam verksamhet som utvecklas och växer ständigt.

Målet med vårt verksamhetssystem är att garantera tillförlitliga och högklassiga resultat, tillräcklig dokumentering och kontinuerlig utveckling av hela vår verksamhet. Vårt verksamhetssystem grundar sig på standarderna SFS-EN ISO/IEC 17025 och SFS-EN ISO 15189 samt när det gäller tjänsterna för patientnära testning på standarden SFS-EN ISO 22870. När det gäller prover i anknytning till prekliniska och i tillämpliga delar till kliniska läkemedelsstudier följer vi OECD:s GLP-regler. Vårt dopingtestlaboratorium följer Världsantidopingbyråns (WADA) internationella laboratoriestandard och specialkrav. Vi har förbundit oss att arbeta för att dessa krav uppfylls.
Vårt verksamhetssystem omfattar hela Förenade Medix Laboratoriers verksamhet och förpliktar alla våra anställda och genom avtal också våra leverantörs- och underleverantörspartners. Vår ledning uppmuntrar alla anställda i Förenade Medix Laboratorier att arbeta enligt våra principer och mål.

 

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018