EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Tervetuloa asiakkaaksemme

Tervetuloa Yhtyneet Medix Laboratorioiden asiakkaaksi! Huomioimme jokaisen asiakkaamme tarpeet ja nimeämme asiakkaillemme oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voitte suunnitella Teille parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Asiakaspalvelussamme työskentelevät laboratorioalan ammattilaiset tarjoavat neuvontaa kaikille asiakkaillemme arkipäivisin klo 8 – 16 välillä. Asiantuntijamme ovat asiakkaidemme käytössä laboratoriotutkimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu YML:n ”Asiakaspalvelu tutuksi” videoon tästä.

Voit lähettää yhteydenottopyynnön osoitteeseen markkinointi@medix.fi tai soittaa asiakaspalveluumme p. 09-52561

Asiakasnumero

Asiakasnumeron saatte ottamalla yhteyttä myynti- ja markkinointiosastoomme. Asiakasnumeron avulla yksilöimme asiakkaamme analyysien eri vaiheissa, ja varmistamme että lähetämme vastaukset oikealle asiakkaalle. Asiakasnumeroa tarvitsette kun tilaatte näytteiden kuljetus- ja pakkaustarvikkeita.

Näytteen otto ja käsittely

Näytteiden preanalyyttinen laatu tulee varmistaa jo ennen näytteen ottoa, varmistamalla potilaan oikea ohjeistus, huolellinen näytteenotto sekä oikean näytteenotto- ja kuljetusputken valinta. Näytekohtaiset tiedot näistä asioista löytyy laboratoriokäsikirjastamme.

Näytteiden sentrifugointi
Seerumi- ja plasmanäytteet tulee sentrifugoida huolella ennen niiden lähettämistä Yhtyneet Medix Laboratorioihin. Näin varmistetaan että mittaustulokseen eivät vaikuta esimerkiksi solujen sisällä olevat komponentit.

Näytteiden lähettäminen

On tärkeää pakata näytteet oikein huomioiden vuodenaika ja ympäristön lämpötila. Ohjeet näytteiden oikeaan pakkaamiseen löytyvät näytteiden lähetysohjeista.

Laboratoriotutkimusten pyyntö- ja vastauskäytännöt

Laboratoriotutkimusten pyynnöt voi tehdä erillisille paperilähetteille, jotka lähetetään näytteiden mukana. Vaihtoehtoisesti analyysipyynnöt voi lähettää sähköisesti joko Medix Extra –ohjelman välityksellä tai HL-7-yhteyden kautta. Vastaukset toimitamme pyyntötavasta riippuen postitse, faksilla tai sähköisesti. Sähköisistä yhteyksistä voi tiedustella lisää myynti- ja markkinointiosastoltamme.

Kuljetustarvikkeet

Näytteiden kuljetukseen tarvittavat materiaalit ja pakkaustarvikkeet sisältyvät tutkimusten hintaan. Kuljetustarvikkeita ja lähetysmateriaaleja voi tilata tilauslomakkeella.

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018