EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Digitaaliset diagnostiikkapalvelut

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy tuottaa terveydenhuollolle digitaalisia laboratoriopalveluja testeillä, joita terveydenhuollon asiakas voi tehdä itse kotona. Asiakas voi itse tilata näytteenottoa varten pakkauksen kotiinsa palveluportaalista, ottaa näytteen itsenäisesti kotona ja lähettää sen Yhtyneet Medix Laboratorioon analysoitavaksi. Näytteen valmistumisesta tulee viesti asiakkaan matkapuhelimeen, jonka jälkeen hän voi käydä katsomassa tuloksen palveluportaalista. Vastaus lähetetään myös tiedoksi asiakkaan omaan terveydenhuollon yksikköön.

Digitaalinen etätestauspalvelu tuo terveydenhuollon prosesseihin tehokkuutta ja säästöjä. Asiakkaalle/ potilaalle se merkitsee ajansäästöä, kun ei tarvitse matkustaa terveydenhuollon toimipisteisiin. Myös terveydenhuollon henkilöstölle etätestaus tuo merkittävän ajansäästön, kun esimerkiksi negatiivisen tuloksen toteamiseen ei käytetä lainkaan henkilöresursseja.

Ensimmäisinä digitaalisina etätestauspalveluina Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy tarjoaa klamydia-, tippuri- ja salmonellatestit. Klamydian ja tippurin etätestauspalvelu tuotiin markkinoille jo vuonna 2014 ja salmonellatestipalvelu keväällä 2016.

  • Sukupuolitautien etätestauksella tavoitetaan erityisesti henkilöt, joilla on korkea kynnys tulla terveydenhuollon vastaanotolle sukupuolitautiepäilyn kanssa. Näin estetään tehokkaasti taudin leviäminen etenkin oireettomissa tartunnoissa.
  • Salmonellatestit ovat tärkeitä erityisesti elintarviketeollisuudessa, majoitus- ja ravitsemusalan palveluksessa työskenteleville riskityötä tekeville henkilöille. Lisäksi palvelu helpottaa salmonellatodistuksen hankintaa.

Yhtyneet Medix Laboratoriot OY:n suunnitelmissa on laajentaa digitaalisten diagnostiikkapalvelujen tarjontaa. Digitaaliset diagnostiikkapalvelut on kehitetty säästämään terveydenhuollon resursseja sekä asiakkaan aikaa ja vaivaa.

Lisätietoja:
markkinointi@medix.fi

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018