EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Kliiniset lääketutkimukset

Tutkimusnäytteillä ja kliinisillä lääketutkimuksilla selvitetään tutkittavan aineen mahdollisia toksisia vaikutuksia. FINAS-akkreditointi kattaa suurimman osan toiminnastamme.

Tutkimusnäytteisiin liittyvät vaatimukset aiheuttavat poikkeavia järjestelyjä niin kuljetuksen, analysoinnin kuin vastaustavankin suhteen. Kliinisiä lääketutkimuksia, tutkimusprojekteja ja tuotekehityshankkeita varten Yhtyneet Medix Laboratorioissa on nimetyt yhteyshenkilöt, sopimuskoordinaattori ja asiantuntija. He vastaavat sovituista menettelytavoista ja tehtävistä yhteistyössä tutkimusten tilaajan kanssa. Tarvittavat palvelut määritetään projektikohtaisesti tutkimuksen teettäjän ja tutkimuskeskusten tarpeiden mukaisiksi.

Laadimme tutkimuskeskuksille tutkimus- ja keskuskohtaiset erikoislähetteet, jotka ohjaavat näytteenottoa ja -käsittelyä. Sopimuksen mukaan teemme myös näytteenottosetit, putkitarrat, näytteenotto- ja käsittelyohjeet sekä toimitamme näytteiden lähetystarvikkeet. Lisäksi lähetämme teettäjälle menetelmätiedot ja laboratorion pätevyystodistukset.

Yhteyshenkilömme huolehtivat tutkimuksen aikana esiin tulevista selvityksistä ja tarvikkeiden lisätoimituksista tutkimuskeskusten yhteyshenkilöiden kanssa tai tutkimuksen teettäjän kautta.

Yhteistyöneuvotteluissa sovittujen toimitusaikojen puitteissa lähetämme analyysitulokset asiakkaalle paperitulosteina postitse tai automaattisesti faxilla. Tutkimusaineisto on mahdollista saada myös elektronisessa muodossa joko tutkimuksen päätyttyä tai sovituin välein tutkimuksen kestäessä erillistä maksua vastaan.

Batch-tyyppisten näytteiden lähettämisestä ja analysoinnista sekä projektia varten erikseen pystytettävistä menetelmistä sovitaan erikseen. Analyysitulokset vastataan erillistiedostona. Batch-näytteiden säilytyksestä tai palautuksesta tutkimuksen jälkeen sovitaan projektikohtaisesti.

Tutkimuksiin liittyvän aineiston säilytämme arkistossamme 15 vuotta.

Yhteyshenkilömme:

asiakasyhteyspäällikkö
Anne Knaapila
050 4090864
kaupallinen johtaja
Tom Albäck
040 508 4818etunimi.sukunimi@medix.fi

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018