EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Yhtyneet Medix Laboratoriot

Terveydenhuollon palvelut Suomessa ja muualla maailmassa ovat jatkuvassa muutoksessa. Haasteena on toisaalta asiantuntevien ja osaavien resurssien saatavuus, toisaalta kustannustehokkuus.

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy aloitti toimintansa 1.9.2009 muodostaen entistä suuremman ja laaja-alaisemman yksityisessä omistuksessa olevan keskuslaboratorioalan yrityksen. Yrityksen juuret ovat vahvasti suomalaisessa ja lääketieteellisessä tutkimuksessa.

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy tarjoaa ja tuottaa kattavasti keskuslaboratoriopalveluita kliinisen kemian, kliinisen mikrobiologian, patologian ja genetiikan aloille sekä lääkeaine-, huume- ja dopinganalytiikkaan.

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kliininen keskuslaboratorio. Se palvelee koko Suomen terveydenhuoltoa, mm. yksityisen sektorin lääkäriasemia ja julkisen sektorin sairaalalaboratorioita sekä dopingtestausta kansallisesti ja kansainvälisesti. Yritys työllistää noin 150 laboratorioalan ammattilaista toimipisteissään Espoossa ja Helsingissä ja liikevaihto vuonna 2013 oli noin 25 miljoonaa €. Pääomistajina ovat Minerva säätiö ja Aho Group Oy. Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n toiminta on akkreditoitu SFS EN ISO/IEC 17025 sekä SFS EN ISO 15189 mukaisesti. Dopinganalytiikassa on voimassa WADA:n akkreditointi. Osalle toimintaa on myönnetty GLP-valtuutus.

Yhtiön pääomistajat

Medix Laboratoriot Oy:n omistustausta:

Minervasäätiö
Liv och Hälsa r.f.
Folkhälsanin tutkimussäätiö
Diacor terveyspalvelut Oy

Yhtyneet Laboratoriot Oy:n omistustausta:

Aho Group
Useita vähemmistöosakkaita

yml_omistus.gif

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018