EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Avoimet työpaikat

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy tarjoaa koko terveydenhuollolle luotettavaa analytiikkaa, joka mahdollistaa potilaan oikean hoidon. Palvelemme kliinisen kemian ja mikrobiologian, patologian ja genetiikan ammattilaisia sekä tarjoamme lääkeaine-, huume- ja dopinganalytiikkaa.
Toimimme myös asiakkaidemme tukena lähilaboratorioissa, kattaen vierianalytiikan ja näytteenoton palvelut asiakkaan toimipisteissä.

Palvelemme koko Suomen terveydenhuoltoa, mm. yksityisen sektorin lääkäriasemia, julkisen sektorin sairaalalaboratorioita ja perusterveydenhuoltoa sekä dopingtestausta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Olemme vastuullisesti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Osallistumme aktiivisesti terveydenhuollon kehittämiseen tuomalla uusia ratkaisuja potilaiden hoitoon ja alan ammattilaisten käyttöön. Lisäksi teemme laajasti yhteistyötä tutkimus- ja kehityshankkeissa. Jatkossa laajennamme palveluitamme yhä enemmän suoraan kuluttajille.
Haluamme olla asiakkaillemme, alan ammattilaisille ja potilaille paras kumppani myös tulevaisuudessa.

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako monipuolinen projektien koordinaatiotyö?

Etsimme projektikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n palvelukseen. Työnkuvaan kuuluu koordinoida ja osin vastata Lähilaboratorio- ja digipalveluyksikön lääketieteellisistä projekteista. Alkuvaiheessa työ keskittyy kahteen projektiin, joista toisessa tuotetaan laboratoriopalveluita Länsi-Afrikassa toteutettavaan rokoteprojektiin ja toisessa valmistellaan kansainvälistä diagnostiikkahanketta kehitysmaihin. Työnkuvaan kuuluu sekä projektien hallintaan, seurantaan ja laskutukseen, uusien palveluiden kehittämiseen että sisäiseen ja ulkoiseen yhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Hakijalta edellytetään AMK- tai yliopistokoulutusta, joustavaa työotetta, ahkeruutta, huolellisuutta sekä kokemusta projektien koordinoinnista tai vetämisestä. Kokemus laboratorioalalta katsotaan eduksi. Työsuhde on täyspäiväinen ja vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian 6.3.2018 jälkeen. Koeaika on 4 kk. Työ sijoittuu keskuslaboratorioomme Kivihakaan Helsingissä.

Täytä hakemus tehtävään viimeistään maanantaina 5.3.2018 ja ilmoita hakemuksessasi myös ajankohta, jolloin voisit aloittaa tehtävässä.

Avaa tästä hakemus

 

******************************************* 

Avoin hakemus

Täytä avoin hakemus avoimia tulevia työpaikkoja varten alla olevasta kohdasta. Säilytämme hakemuksesi tietokannassa 6 kuukautta. Otamme sinuun yhteyttä taustaasi ja kokemustasi vastaavan paikan avautuessa.

Avaa tästä avoin hakemus

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018