Ajankohtaista

Näytä kaikkiBlogiUutinenTapahtumaAsiantuntija-artikkeli
Asiantuntija-artikkeli

Lääkäreiden usein kysytyt kysymykset Hertta-testistä

14.12.2018 -

Hertta on verinäytteeseen perustuva testi, joka mittaa vakavan sydänkohtauksen riskiä tarkemmin kuin yleisesti käytetyt kolesterolimittaukset. Hertta-testillä voi määrittää myös riskin sairastua tyypin II diabetekseen. Hertta-testin tarjoaa Zora Biosciences Oy yhteistyössä Yhtyneet Medix Laboratoriot kanssa.

Lue lisää
Asiantuntija-artikkeli

Huumausainetutkimuksissa käyttämämme analyysitekniikat

04.06.2018 - Laura Harju ja Katja Rautava, asiantuntijat

Olemme myös huumaus- ja lääkeaineaineanalyyseihin erikoistunut laboratorio. Palveluitamme käytetään tyypillisesti työelämän huumetestauksessa, päihdekuntoutuksessa sekä sosiaali- ja terveydenhuollossa. Asiakkaitamme ovat niin yksityisen kuin julkisen sektorin toimijat, kuten lääkärikeskukset, sairaalat ja A-klinikat.

Lue lisää
Asiantuntija-artikkeli

Mikä tekee patologian laboratoriostamme niin nopean?

04.06.2018 - Elina Kaitainen, patologian osaston ryhmävastaava

YML:n patologian osastolla laboratoriotyö ja patologin lausunnot valmistuvat keskimäärin kolmessa työpäivässä. Nopeuteen on kolme eri syytä: viimeistellyt prosessit, asiakaslähtöisyys, sekä tärkeimpänä tekijänä osaava ja motivoitunut henkilökunta.

Lue lisää
Asiantuntija-artikkeli

Tutkimuslaboratorio Länsi-Afrikan Beninissä

21.03.2018 - Kaisu Räisänen, projektipäällikkö

YML:n Länsi-Afrikan Beniniin perustama laboratorio on ollut toiminnassa jo yli puoli vuotta, ja mittava rokotetutkimus on hyvässä vauhdissa. Laboratoriossa työskentelee vakituisesti kaksi työntekijää, joista yksi on paikalla koko projektin ajan. Vakituisesti työskentelevän laboratoriohoitajan työpari vaihtuu aina muutaman kuukauden välein. Tämä onkin avannut mielenkiintoisia työmahdollisuuksia suomalaisille laboratoriohoitajille, koska tällaisia tilaisuuksia on harvoin tarjolla.

Lue lisää

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2019