Ajankohtaista

Näytä kaikkiBlogiUutinenTapahtumaAsiantuntija-artikkeli
Uutinen

Toimitamme jatkossa klamydian etätestauspalvelua myös Ruotsiin

14.12.2018 -

Klamydian etätestauspalvelu on matalan kynnyksen terveyspalvelu, joka tuo laboratoriotestauksen suoraan potilaan luokse. Etänäytteenottopalvelu terveydenhuollossa mahdollistaa testien kohdentamisen suoraan riskiryhmille, säästää terveydenhuollon organisaatioiden aikaa ja resursseja, sekä mahdollistaa potilaiden tehokkaan hoitoonohjauksen.

Asiakaskokemuksemme osoittavat, että etänäytteenoton myötä positiivisia tartuntoja havaitaan enemmän. Myös potilaiden aikaisemmin kiusalliseksi kokema prosessi muuttuu mielekkäämmäksi.


Olemme tuottaneet klamydian- ja tippurin etätestauspalvelua jo vuodesta 2014

YML on toimittanut klamydian ja tippurin etätestauspalvelua Suomessa kunnille ja terveydenhuollon organisaatioille jo vuodesta 2014. Etänäytteenoton asiakkaita ovat Suomessa jo Vantaa, Vaasa, Seinäjoki ja Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS). Ensi vuoden alusta alkaen YML toimittaa palvelua myös Ruotsiin maakäräjälle.

Palvelu julkaistaan Ruotsissa 1.2.2019, jonka myötä klamydian testaaminen tapahtuu kunnallisen terveydenhuollon asiakkaille vaivattomasti etäpalvelun kautta. Palvelu julkaistaan Ruotsissa nimellä Testadighemma.

Julkaisemme lisätietoa palvelusta 1.2.2019.

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2019