Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on Suomessa toimiva laajan laboratoriovalikoiman tarjoava palveluyritys, joka kuuluu Euroopan johtavaan, maailmanlaajuisesti yli 40 maassa toimivaan SYNLAB-konserniin.

Suomen yksityisten laboratorioiden markkinajohtajana palvelemme yli 60 vuoden kokemuksella koko Suomen terveydenhuoltoa tarjoamalla kliinisiä laboratoriopalveluita yksityiselle ja julkiselle sektorille, kuluttajien tarpeisiin sekä lääketieteelliseen tutkimukseen ja kehitystyöhön. Tarjoamme palveluitamme myös kansainvälisesti. Keskuslaboratoriomme sijaitsee Helsingin Kivihaassa.

Ajankohtaista

Uutinen
Hae meille töihin!
Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen sairaalageneetikkoa Helsingin Kivihaassa sijaitsevaan laboratorioon osastolle, jossa analysoidaan mikrobiologian ja genetiikan tutkimuksia. Lisäksi etsimme myyntikoordinaattoria. Lue lisää työtehtävistä ja täytä hakemus!
Tapahtuma
Huumetestaus työelämässä: Koulutus terveydenhoitohenkilöstölle 28.3.
Ilmoittaudu nyt koulutustilaisuuteemme työelämän huumetestauksesta! Koulutus järjestetään 28.3.2019 Skype-yhteydellä.
Blogi
Etänäytteenotto on tehokas ratkaisu seksitautien torjuntaan
Etänäytteenoton hyödyt on havaittu selvästi käytännössä YTHS:n potilailla. Testauskynnyksen madalluttua seksitautitestejä tehdään määrällisesti enemmän kuin aikaisemmin, ja positiivisia tuloksia myös havaitaan ja saadaan hoidettua enemmän.
Uutinen
Farmakogeneettisen paneelin sisältö laajenee ja vastausaika lyhenee
Keskitämme jatkossa kaikki SYNLAB-konsernissa tehtävät B -FarmL-D tutkimukset samaan laboratorioon, joten vastausaika lyhenee. Paneeli sisältää nyt 17 lääkeainemetaboliaan vaikuttavaa geeniä ja kattaa 100 lääkeainetta.
Uutinen
Aarne Aktan SYNLAB Suomen toimitusjohtajaksi
SYNLAB Suomen toimitusjohtajaksi on valittu Aarne Aktan. Hän aloittaa tehtävässä 1. huhtikuuta 2019
Uutinen
Toimitamme jatkossa klamydian etätestauspalvelua myös Ruotsiin
Olemme toimittaneet etätestauspalvelua Suomessa kunnille ja terveydenhuollon organisaatioille jo vuodesta 2014. Ensi vuoden alusta alkaen tarjoamme palvelua myös Ruotsiin maakäräjälle.

Tarjoamamme palvelut

Keskuslaboratorio

Palvelumme kattaa yli 1600 laboratoriotutkimusta kliinisen kemian, mikrobiologian, patologian, genetiikan sekä huume-, lääkeaine- ja dopinganalytiikan erikoisaloilta.

Lähilaboratorio

Lähilaboratoriopalveluihimme sisältyy vieritestausanalytiikkaa, perehdytystä ja näytteenottoa. Vieritestausta tuemme edistyksellisellä MediPOC-järjestelmällä.

Etänäytteenotto

Tarjoamme etänäytteenottoa sekä yrityksille että julkisen sektorin toimijoille, jotka haluavat tarjota matalan kynnyksen laboratoriotestejä kohdennetuille asiakasryhmilleen.

Digitaaliset ratkaisut

Vastaamme laboratorioalan digitalisaation tarpeisiin tarjoamalla ratkaisuja vieritestauksen hallintaan sekä etänäytteenottoon.

Tutkimusprojektit

Tuotamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä kliinisiä lääketutkimuksia. Olemme myös kokenut yhteistyökumppani muissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tutkimusprojekteissa ja kehityshankkeissa.

Koulutukset

Järjestämme koulutuksia, joissa jaamme uusinta tietoa alalta mm. huumetestauksesta ja mikrobiologian valvonnasta. Koulutuksemme tukevat osallistujien laboratorioalan ammattitaitoa.

Kuluttajille

SYNLAB tarjoaa yksityisasiakkaille magneetti-, röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimuksia sekä laboratoriopalveluita ympäri Suomea. Lue lisää SYNLABin kotisivuilta ja varaa aika.

Verkkokauppa

Siirry MedixLab Kotinäyte -verkkokauppaan, jossa tarjoamme kotiin tilattavia laboratoriotestejä vatsavaivoihin, intiimiterveyteen ja yleiseen hyvinvointiin.

Asiakkaan sanomaa

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2019