Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on Suomessa toimiva laajan laboratoriovalikoiman tarjoava palveluyritys, joka kuuluu Euroopan johtavaan, maailmanlaajuisesti yli 40 maassa toimivaan SYNLAB-konserniin.

Suomen yksityisten laboratorioiden markkinajohtajana palvelemme yli 60 vuoden kokemuksella koko Suomen terveydenhuoltoa tarjoamalla kliinisiä laboratoriopalveluita yksityiselle ja julkiselle sektorille, kuluttajien tarpeisiin sekä lääketieteelliseen tutkimukseen ja kehitystyöhön. Tarjoamme palveluitamme myös kansainvälisesti. Keskuslaboratoriomme sijaitsee Helsingin Kivihaassa.

Ajankohtaista

Vastausviivettä kliinisen kemian tutkimuksissa
Automaatioradan laiterikon vuoksi kliinisen kemian tutkimuksissa esiintyy toistaiseksi vastausviivettä. Vikaa korjataan parhaillaan. Arvioitu viiveen kesto on 23.1.2019 saakka.
Uutinen
Farmakogeneettisen paneelin sisältö laajenee ja vastausaika lyhenee
Keskitämme jatkossa kaikki SYNLAB-konsernissa tehtävät B -FarmL-D tutkimukset samaan laboratorioon, joten vastausaika lyhenee. Paneeli sisältää nyt 17 lääkeainemetaboliaan vaikuttavaa geeniä ja kattaa 100 lääkeainetta.
Uutinen
Aarne Aktan SYNLAB Suomen toimitusjohtajaksi
SYNLAB Suomen toimitusjohtajaksi on valittu Aarne Aktan. Hän aloittaa tehtävässä 1. huhtikuuta 2019
Uutinen
Toimitamme jatkossa klamydian etätestauspalvelua myös Ruotsiin
Olemme toimittaneet etätestauspalvelua Suomessa kunnille ja terveydenhuollon organisaatioille jo vuodesta 2014. Ensi vuoden alusta alkaen tarjoamme palvelua myös Ruotsiin maakäräjälle.
Asiantuntija-artikkeli
Lääkäreiden usein kysytyt kysymykset Hertta-testistä
Hertta on verinäytteeseen perustuva testi, joka mittaa vakavan sydänkohtauksen riskiä tarkemmin kuin yleisesti käytetyt kolesterolimittaukset. Hertta-testillä voi määrittää myös riskin sairastua tyypin II diabetekseen.
Uutinen
Eturauhassyövän diagnostiikka kehittyy
Laboratoriostamme on nyt saatavilla Stockholm3-testi (Pt-STHLM3), jonka avulla voidaan verinäytteestä arvioida eturauhassyöpäriskiä entistä tarkemmin ja yksilöllisemmin.

Tarjoamamme palvelut

Keskuslaboratorio

Palvelumme kattaa yli 1600 laboratoriotutkimusta kliinisen kemian, mikrobiologian, patologian, genetiikan sekä huume-, lääkeaine- ja dopinganalytiikan erikoisaloilta.

Lähilaboratorio

Lähilaboratoriopalveluihimme sisältyy vieritestausanalytiikkaa, perehdytystä ja näytteenottoa. Vieritestausta tuemme edistyksellisellä MediPOC-järjestelmällä.

Etänäytteenotto

Tarjoamme etänäytteenottoa sekä yrityksille että julkisen sektorin toimijoille, jotka haluavat tarjota matalan kynnyksen laboratoriotestejä kohdennetuille asiakasryhmilleen.

Digitaaliset ratkaisut

Vastaamme laboratorioalan digitalisaation tarpeisiin tarjoamalla ratkaisuja vieritestauksen hallintaan sekä etänäytteenottoon.

Tutkimusprojektit

Tuotamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä kliinisiä lääketutkimuksia. Olemme myös kokenut yhteistyökumppani muissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tutkimusprojekteissa ja kehityshankkeissa.

Koulutukset

Järjestämme koulutuksia, joissa jaamme uusinta tietoa alalta mm. huumetestauksesta ja mikrobiologian valvonnasta. Koulutuksemme tukevat osallistujien laboratorioalan ammattitaitoa.

Kuluttajille

SYNLAB tarjoaa yksityisasiakkaille magneetti-, röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimuksia sekä laboratoriopalveluita ympäri Suomea. Lue lisää SYNLABin kotisivuilta ja varaa aika.

Verkkokauppa

Siirry MedixLab Kotinäyte -verkkokauppaan, jossa tarjoamme kotiin tilattavia laboratoriotestejä vatsavaivoihin, intiimiterveyteen ja yleiseen hyvinvointiin.

Asiakkaan sanomaa

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2019