Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on Suomessa toimiva laajan laboratoriovalikoiman tarjoava palveluyritys, joka kuuluu Euroopan johtavaan, maailmanlaajuisesti yli 40 maassa toimivaan SYNLAB-konserniin.

Suomen yksityisten laboratorioiden markkinajohtajana palvelemme yli 60 vuoden kokemuksella koko Suomen terveydenhuoltoa tarjoamalla kliinisiä laboratoriopalveluita yksityiselle ja julkiselle sektorille, kuluttajien tarpeisiin sekä lääketieteelliseen tutkimukseen ja kehitystyöhön. Tarjoamme palveluitamme myös kansainvälisesti. Keskuslaboratoriomme sijaitsee Helsingin Kivihaassa.

Ajankohtaista

Uutinen
Hae meille töihin!
Etsimme nyt Helsingin Kivihaassa sijaitsevaan laboratorioon mikrobiologian osastolle laboratorionhoitajaa tai bioanalyytikkoa. Lue lisää työtehtävistä ja täytä hakemus!
Tapahtuma
Diagnostiikkapäivä kliinikoille 21.11.2018
Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi oppimaan uutta ja keskustelemaan diagnostiikan ajankohtaisista aiheista! Ilmoittautuminen Diagnostiikkapäivään on nyt auki.
Uutinen
Miten sydäntaudit ja diabetes liittyvät toisiinsa?
Tarjoamme yhteistyössä Zora Biosciences Oy:n kanssa Hertta-testiä, jolla voi määrittää myös riskin sairastua tyypin 2 diabetekseen. Testin tuloksena saa kaksi riskilukua: riskin sydänkohtaukselle ja riski tyypin 2 diabetekselle.
Blogi
Etänäytteenotto on tehokas ratkaisu seksitautien torjuntaan
Etänäytteenoton hyödyt on havaittu selvästi käytännössä YTHS:n potilailla. Testauskynnyksen madalluttua seksitautitestejä tehdään määrällisesti enemmän kuin aikaisemmin, ja positiivisia tuloksia myös havaitaan ja saadaan hoidettua enemmän.
Uutinen
Pre-eklampsian riskiarvioon aiempaa tarkempi menetelmä
Riskitestin avulla lääkäri voi paremmin arvioida mm. hyötyykö potilas aikaisen aspiriinhoidon aloittamisesta. Äitien riskiseulonta pre-eklampsia -testillä ja siitä seurannut aikaisin aloitettu aspiriinihoito vähensivät pre-eklampsian puhkeamista 82% ennen raskausviikkoa 34.
Uutinen
SYNLAB on ostanut Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n
Synlab on ostanut Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n koko osakekannan. Yhdistämällä yritysten vahvuudet ja osaaminen asiakkaille voidaan tarjota entistä kattavampia ja vaikuttavampia diagnostiikkaan liittyviä terveyspalveluja.

Tarjoamamme palvelut

Keskuslaboratorio

Palvelumme kattaa yli 1600 laboratoriotutkimusta kliinisen kemian, mikrobiologian, patologian, genetiikan sekä huume-, lääkeaine- ja dopinganalytiikan erikoisaloilta.

Lähilaboratorio

Lähilaboratoriopalveluihimme sisältyy vieritestausanalytiikkaa, perehdytystä ja näytteenottoa. Vieritestausta tuemme edistyksellisellä MediPOC-järjestelmällä.

Etänäytteenotto

Tarjoamme etänäytteenottoa sekä yrityksille että julkisen sektorin toimijoille, jotka haluavat tarjota matalan kynnyksen laboratoriotestejä kohdennetuille asiakasryhmilleen.

Digitaaliset ratkaisut

Vastaamme laboratorioalan digitalisaation tarpeisiin tarjoamalla ratkaisuja vieritestauksen hallintaan sekä etänäytteenottoon.

Tutkimusprojektit

Tuotamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä kliinisiä lääketutkimuksia. Olemme myös kokenut yhteistyökumppani muissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tutkimusprojekteissa ja kehityshankkeissa.

Koulutukset

Järjestämme koulutuksia, joissa jaamme uusinta tietoa alalta mm. huumetestauksesta ja mikrobiologian valvonnasta. Koulutuksemme tukevat osallistujien laboratorioalan ammattitaitoa.

Kuluttajille

SYNLAB tarjoaa yksityisasiakkaille magneetti-, röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimuksia sekä laboratoriopalveluita ympäri Suomea. Lue lisää SYNLABin kotisivuilta ja varaa aika.

Verkkokauppa

Siirry MedixLab Kotinäyte -verkkokauppaan, jossa tarjoamme kotiin tilattavia laboratoriotestejä vatsavaivoihin, intiimiterveyteen ja yleiseen hyvinvointiin.

Asiakkaan sanomaa

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018