Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on Suomessa toimiva laajan laboratoriovalikoiman tarjoava palveluyritys, joka kuuluu Euroopan johtavaan, maailmanlaajuisesti yli 40 maassa toimivaan SYNLAB-konserniin.

Suomen yksityisten laboratorioiden markkinajohtajana palvelemme yli 60 vuoden kokemuksella koko Suomen terveydenhuoltoa tarjoamalla kliinisiä laboratoriopalveluita yksityiselle ja julkiselle sektorille, kuluttajien tarpeisiin sekä lääketieteelliseen tutkimukseen ja kehitystyöhön. Tarjoamme palveluitamme myös kansainvälisesti. Keskuslaboratoriomme sijaitsee Helsingin Kivihaassa.

Ajankohtaista

Uutinen
Hae meille töihin!
Etsimme nyt Helsingin Kivihaassa sijaitsevaan laboratorioon sairaalakemistiä tai sairaalamikrobiologia tai kemistiä/biokemistiä/mikrobiologia, jolla on vankkaa osaamista asiantuntijatyöstä kliinisessä laboratoriossa. Täytä hakemus 7.10.2018 mennessä.
Uutinen
SYNLAB on ostanut Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n
Synlab on ostanut Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n koko osakekannan. Yhdistämällä yritysten vahvuudet ja osaaminen asiakkaille voidaan tarjota entistä kattavampia ja vaikuttavampia diagnostiikkaan liittyviä terveyspalveluja.
Uutinen
Helikobakteerin klaritromysiiniresistenssin osoittava testi ulostenäytteestä
Helikobakteerin diagnostiikkaan uusi tutkimus, jossa infektion osoittamisen lisäksi määritetään helikobakteerin klaritromysiiniresistenssi.
Blogi
Asiakkaan näkökulma: MediPOC toi yhtenäisyyden ja helppouden vieritestauksen
YML:n yhteistyökumppani Koskiklinikka otti MediPOC:n käyttöön vuonna 2012. Lue Pirita Hellstenin haastattelu siitä, kuinka MediPOC tehosti vieritestauksen kokonaisprosessia.
Uutinen
Eturauhassyövän diagnostiikka kehittyy
Laboratoriostamme on nyt saatavilla Stockholm3-testi (Pt-STHLM3), jonka avulla voidaan verinäytteestä arvioida eturauhassyöpäriskiä entistä tarkemmin ja yksilöllisemmin.
Asiantuntija-artikkeli
Mikä tekee patologian laboratoriostamme niin nopean?
Patologian osastollamme laboratoriotyö ja lausunnot valmistuvat keskimäärin kolmessa työpäivässä. Lue patologian osastomme ryhmävastaavan artikkeli.

Tarjoamamme palvelut

Keskuslaboratorio

Palvelumme kattaa yli 1600 laboratoriotutkimusta kliinisen kemian, mikrobiologian, patologian, genetiikan sekä huume-, lääkeaine- ja dopinganalytiikan erikoisaloilta.

Lähilaboratorio

Lähilaboratoriopalveluihimme sisältyy vieritestausanalytiikkaa, perehdytystä ja näytteenottoa. Vieritestausta tuemme edistyksellisellä MediPOC-järjestelmällä.

Etänäytteenotto

Tarjoamme etänäytteenottoa sekä yrityksille että julkisen sektorin toimijoille, jotka haluavat tarjota matalan kynnyksen laboratoriotestejä kohdennetuille asiakasryhmilleen.

Digitaaliset ratkaisut

Vastaamme laboratorioalan digitalisaation tarpeisiin tarjoamalla ratkaisuja vieritestauksen hallintaan sekä etänäytteenottoon.

Tutkimusprojektit

Tuotamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä kliinisiä lääketutkimuksia. Olemme myös kokenut yhteistyökumppani muissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tutkimusprojekteissa ja kehityshankkeissa.

Koulutukset

Järjestämme koulutuksia, joissa jaamme uusinta tietoa alalta mm. huumetestauksesta ja mikrobiologian valvonnasta. Koulutuksemme tukevat osallistujien laboratorioalan ammattitaitoa.

Kuluttajille

SYNLAB tarjoaa yksityisasiakkaille magneetti-, röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimuksia sekä laboratoriopalveluita ympäri Suomea. Lue lisää SYNLABin kotisivuilta ja varaa aika.

Verkkokauppa

Siirry MedixLab Kotinäyte -verkkokauppaan, jossa tarjoamme kotiin tilattavia laboratoriotestejä vatsavaivoihin, intiimiterveyteen ja yleiseen hyvinvointiin.

Asiakkaan sanomaa

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018