Vi skräddarsyr behändiga distansprovtagningspaket till företag, sjukvårdsdistrikt och kommuner

Distansprovtagning är en hälsovårdstjänst med låg tröskel som tar laboratorietesterna direkt hem till patienten. Vi vill erbjuda mångsidiga och högklassiga helheter av laboratorietjänster bland vilka distansprovtagning har utarbetats för att göra provtagningen så smidig som möjligt. Med hjälp av distansprovtagning sparar våra kunder de totalkostnader som laboratorietestning orsakar samt de resurser som krävs för detta.

Tack vare den distansprovtagningstjänst vi erbjuder våra kunder kan de erbjuda sina målgrupper laboratorietest för vilka man inte behöver besöka ett laboratorium, utan enkelt ta provet hemma. Hemmaprovet postas till vårt centrallaboratorium för analys, vilket gör att kvaliteten på våra distansprovtagningstjänster till fullo kan jämföras med andra laboratorietjänster.

Vi skräddarsyr behändiga distansprovtagningspaket till företag, sjukvårdsdistrikt och kommuner

Vi erbjuder hemmaprovtagningstjänsten till aktörer både inom den privata och den offentliga sektorn. Vi producerar servicehelheter för olika behov och vi skräddarsyr tjänsten efter våra kunders önskemål. Vi har samarbetat med kommuner sedan år 2014 vad gäller distansprovtagning för klamydia och gonorré och vår tjänst har uppskattats av både aktörer inom kommunen och av invånarna för att den är så behändig. Till exempel företag inom livsmedelsbranschen har via vår tjänst fått hjälp med att testa sina anställda för salmonella.

SYNLAB Suomi Oy
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Ammattilaisneuvonta
puh. 020 734 1550
faksi (09) 412 5773
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © SYNLAB Suomi 2024