YML on laajan laboratoriovalikoiman tarjoava Suomessa toimiva palveluyritys

Suomen yksityisten laboratorioiden markkinajohtajana tarjoamme kliinisiä laboratoriopalveluita yksityiselle ja julkiselle sektorille, kuluttajien tarpeisiin sekä lääketieteelliseen tutkimukseen ja kehitystyöhön. Kuulumme Euroopan johtavaan, maailmanlaajuisesti yli 40 maassa toimivaan SYNLAB-konserniin, joka parantaa mahdollisuuksiamme ylläpitää ja kehittää palveluitamme Suomessa ja kansainvälisesti. Työtämme ohjaa halu kehittää osaamistamme ja tarjota asiakkaillemme edistyksellisiä ja yksilöityjä ratkaisuja modernilla laitteistolla.

Visionamme on olla paras kumppani ja edelläkävijä diagnostiikka- ja tietopalveluissa. Keskeiset arvomme ovat asiantuntijuus, edelläkävijyys ja vastuullisuus. Suunnittelemme ja kehitämme palveluamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ottamalla huomioon lääketieteelliset ja muut toiminnan edellyttämät vaatimukset ja diagnostiikan tarpeet. Meille on tärkeää asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien tyytyväisyys palveluumme.


Juuremme ovat vahvasti suomalaisessa lääketieteellisessä tutkimuksessa


Toimintamme terveyspalvelujen tuottajana ulottuu jo 1950-luvulle, jolloin Pohjoismaiden ensimmäinen yksityinen kliininen laboratorio Yhtyneet Kliiniset Laboratoriot perustettiin. Tutkimuspalveluihin ja julkisiin terveyspalveluihin erikoistunut Medix perustettiin 1960-luvulla. Yhtyneet Kliiniset Laboratoriot fuusioitui vuonna 1980 ja nimeksi muutettiin Yhtyneet Laboratoriot. Medix ja Yhtyneet Laboratoriot yhdistyivät vuonna 2009, jolloin toimintamme kattavia laboratoriopalveluja tarjoavana Yhtyneet Medix Laboratoriona sai alkunsa.

Heinäkuussa 2018 tulimme osaksi SYNLAB-konsernia, joka toi meille uusia mahdollisuuksia hyödyntää ammattitaitoamme yli 60 vuoden ajalta laboratoriopalveluiden kehittämiseksi myös jatkossa. Lue lisää SYNLABista täältä.

 

Toimintaamme ohjaavat korkeatasoinen asiantuntijuus ja tarkat laatukriteerit


Toimintajärjestelmämme takaa luotettavat ja korkealaatuiset tulokset kattaen kaiken yhtiön toiminnan velvoittaen myös yhteistyötahojamme. Se perustuu standardeihin SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 15189 sekä vieritestauspalveluiden osalta lisäksi standardiin SFS-EN ISO 22870. Kliinisissä lääketutkimuksissa noudatamme GCP-periaatteita. Dopingtestauslaboratoriomme noudattaa toiminnassaan Maailman Antidopingtoimiston (WADA) kansainvälistä laboratoriostandardia ja muita erityisvaatimuksia.

 

Meillä työskentelee 150 henkilöä laboratorioalan ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin


Korkeatasoinen asiantuntijuus, laatukriteerien tarkka noudattaminen, turvallinen työympäristö ja avoin viestintä auttavat meitä pitämään toimintamme vastuullisena ja säännönmukaisena.  Jokainen Yhtyneet Medix Laboratoriossa työskentelevä toimii arvojemme ja yritysvastuuperiaatteidemme mukaisesti. Tavoitteemme on innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö, jossa jokainen on oman työnsä aktiivinen ja korkean laadun tuottamiseen sitoutunut asiantuntija.  Olemme yrityksenä sitoutuneet vastuulliseen ja kestävään liiketoimintaan. 

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2019