Avoimet työpaikat

Sairaalageneetikko

Sairaalageneetikko tai opintojen loppuvaihessa oleva henkilö

Haemme nyt Helsingin Kivihaassa sijaitsevaan laboratorioon sairaalageneetikkoa tai sairaalageneetikon opintojen loppuvaiheessa olevaa henkilöä. Etsimme joukkoomme innostunutta osaajaa osastolle, jolla analysoidaan mikrobiologian ja genetiikan tutkimuksia. Toimenkuvaan kuuluu olennaisena osana genetiikan tutkimusten asiantuntijavastuu ja diagnostisen toiminnan ja palvelun kehittäminen.

Sairaalageneetikon tehtäviin kuuluu asiantuntijatuen antaminen sisaryrityksessämme Tallinnassa sekä asiakasrajapinnassa työskenteleville henkilöille. Asiakkaiden informointi ja neuvonta sekä asiakastapahtumissa pidettävä koulutus on myös olennainen osa työtä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja kokemusta työskentelystä akkreditoidussa kliinisessä laboratoriossa. Lisäksi odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyötaitoja, kehitysmyönteistä ja kaupallista asennetta sekä positiivista asiakaspalveluhenkeä. Työtehtävissä tulee varautua matkustamiseen Tallinnaan yksittäisiksi työpäiviksi silloin tällöin. Kokemus Lean-periaatteiden soveltamisesta katsotaan eduksi.

Yrityksemme tarjoaa sinulle hyvän työyhteisön, dynaamisen ja voimakkaasti kehittyvän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut. Työsuhde on vakituinen. Myös osa-aikainen työsuhde saattaa tulla kyseeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuuasiantuntija Anna Muotiala puh. 040 575 2096.

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian mutta viimeistään 15.3.2018.

Hae tehtävää tästä

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2019