EtusivuLaboratoriokäsikirjaTiedotteetTilauksetLähetteetMuut palvelutLaatuYhteystiedotTervetuloa asiakkaaksiKuluttajille

Laatu

Koko henkilökuntamme on sitoutunut asiakaslupaukseemme tuottaa ”vaivattomat laboratoriopalvelut – asiakkaasi parhaaksi”. Arvojemme mukaista on johtaa sekä laadun että tehokkuuden alueella.

Laboratoriomme laatu perustuu kansainvälisesti tunnustettuihin standardeihin kuten SFS-EN ISO 15189, SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 22870. Testauslaboratoriomme on osoittanut pätevyytensä FINAS'ille erikoisaloittain.
T070_akkreditointitunnus_FINAS_ILAC.png

Yksityiskohtainen pätevyysalueemme kuvaus löytyy FINAS-akkreditointipalvelun sivuilta: https://www.finas.fi/toimijat/Sivut/default.aspx#k=T070.

Prekliinisten ja soveltuvin osin kliinisten lääketutkimuksien osalta noudatamme OECD:n GLP-sääntöjä. Dopingtestauslaboratoriomme noudattaa toiminnassaan Maailman Antidopingtoimiston (WADA) kansainvälistä laboratoriostandardia ja erityisvaatimuksia.

Pätevyysalueemme ovat

• Dopinganalytiikka ja hevosdopinganalytiikka
• Genetiikka
• Hematologia
• Kliininen kemia
• Kliininen mikrobiologia ja immunologia
• Lääkeaine- ja huumausaineanalytiikka
• Patologia
• Vieritestauslaitteilla tehtävä analytiikka

Yhtyneet Medix Laboratoriot laatupolitiikka

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on yksityinen laboratoriopalvelujen tuottaja, joka keskittyy terveyteen tai fysiologiaan liittyvien näytteiden tutkimiseen.  Tuemme terveydenhuollon asiakkaidemme potilastyötä ja organisaatioiden toiminnan kehittämistä. Teollisuus-, tutkimus- ja valvonta-asiakkaillemme tarjoamme luotettavaa, korkealaatuista ja puolueetonta analytiikkaa.
 
Suunnittelemme ja kehitämme palveluamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ottamalla huomioon lääketieteelliset ja muut asiakkaan toiminnasta johtuvat vaatimukset, pre- ja postanalyyttisen ja analyyttisen laadun, tiedonsiirto- ja tuotantoteknologian mahdollisuudet sekä palvelukokonaisuuden. Haluamme täyttää potilaan hoidon diagnostiikan tarpeet ja asiakkaan odotukset sekä määritysten laadun että hyvän ja joustavan palvelun osalta.

Meille on tärkeää asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tyytyväisyys ja hyvinvoiva henkilöstö. Jokainen meistä on oman työnsä asiantuntija ja toimii aktiivisesti sektorillaan. Tavoitteenamme on kannattava, jatkuvasti kehittyvä ja kasvava toiminta.
 
Toimintajärjestelmämme tavoitteena on taata luotettavat ja korkealaatuiset tulokset, kaiken toimintamme riittävä dokumentointi ja jatkuva kehittäminen. Toimintajärjestelmämme perustuu standardeihin SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 15189 sekä vieritestauspalveluiden osalta lisäksi standardiin SFS-EN ISO 22870. Prekliinisten tutkimusten arkistoinnin osalta noudatamme OECD:n GLP-sääntöjä ja kiinisissä tutkimuksissa noudatamme GCP-periaatteita. Dopingtestauslaboratorio noudattaa toiminnassaan Maailman Antidopingtoimiston (WADA) kansainvälistä laboratoriostandardia ja muita erityisvaatimuksia. Olemme sitoutuneet toimimaan niin, että nämä vaatimukset täytetään.

Toimintajärjestelmämme kattaa kaiken Yhtyneet Medix Laboratorioiden toiminnan ja velvoittaa kaikkia työntekijöitämme ja sopimusten kautta myös toimittaja- ja alihankkijakumppaneitamme. Johtamisemme kannustaa kaikkia Yhtyneet Medix Laboratorioissa työskenteleviä toimimaan asettamiemme periaatteiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Lähetä palautetta | Avoimet työpaikatKaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2018