Digitaaliset ratkaisut terveydenhuollon tehostamiseksi

Terveydenhuoltoalan digitalisaatioon on tarpeellista reagoida ottamalla käyttöön digitaalisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat paremman potilasturvan, pienentävät kustannuksia ja tehostavat analytiikan kokonaisprosessia. Kehitämme terveydenhuoltoalan tueksi tietojärjestelmä- ja ohjelmistopalveluja, joiden avulla mahdollistamme asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja laboratoriopalveluiden tehostamiseksi.

MediPOC on markkinoiden kokonaisvaltaisin ratkaisu vieritestauksen hallintaan

MediPOC on kokonaisvaltainen ohjelmistoratkaisu, joka tekee vieritestauksesta helppoa, tehokasta ja luotettavaa. MediPOC voidaan liittää kaikkiin vieritestauslaitteisiin ja yhdistää käytössä olevaan potilastietojärjestelmään.

"MediPOC on nopeuttanut päivystys- ja vieritestaustoimintaa, selkeyttänyt vastaamiskäytäntöä ja parantanut potilasturvaa. Otimme Koskiklinikassa MediPOC:n käyttöön jo vuonna 2012, ja Pihlajalinnan muilla lääkäriasemilla käyttöönotto aloitettiin vuosien 2016 ja 2017 taitteessa."

Pirita Hellsten, laboratoriohoitaja, laatuvastaava
Pihlajalinna Koskiklinikka


MediPOC on vieritestauksen asiantuntijaratkaisu

MediPOC vieritestauksenhallintajärjestelmä mahdollistaa useiden vieritestauslaitteiden monitoroinnin yhdeltä näytöltä. Keskitetty ohjauspaneeli tekee laadunhallinnasta yhtenäistä ja tekee analytiikasta todistetusti luotettavampaa. Vieritestauksesta kerätty data siirtyy suoraan vieritestauslaitteesta potilastietojärjestelmään. MediPOC on yhdistettävissä mihin tahansa hoitoyksikköön, kuten mm. pieniin laboratorioihin ja ambulansseihin.


Mikä tekee MediPOC:sta markkinoiden parhaan valinnan vieritestauksen hallintaan?

  • Korkealaatuinen asiantuntijaratkaisu.
  • Käyttäjäystävällinen ja avoin toimintajärjestelmä.
  • Avustaa terveydenhoidon henkilökuntaa vieritestauksen suorittamisessa.
  • Parantaa todistetusti laadunhallintaa ja potilasturvallisuutta.
  • Vähentää kustannuksia, säästää aikaa ja parantaa kokonaisvaltaisesti toiminnan tehokkuutta.

Lue lisää MediPOC-järjestelmästä:

pallo2.jpg

MediPOC
Asiantuntijaratkaisuja vieritestauksen hallintaan

Etänäytteenotto toimii digitaalisen palveluportaalin kautta

Etänäytteenotto tuo terveydenhuollon prosesseihin tehokkuutta ja säästöjä. Potilaalle se säästää aikaa, koska heidän ei tarvitse matkustaa näytteenottoa varten terveydenhuollon toimipisteisiin. Myös terveydenhuollon henkilöstölle etätestaus tuo merkittävän ajansäästön, kun esimerkiksi negatiivisen tuloksen toteamiseen ei käytetä lainkaan henkilöresursseja.

Etänäytteenotto toimii täysin verkkokauppamme kautta, josta potilaat voivat itse omatoimisesti tilata laboratoriotestejä. Kotona otetut näytteet analysoidaan laboratoriossamme, jonka jälkeen potilas voi lukea valmiin tuloksen palveluportaalista käyttämällä vahvaa tunnistautumista. Etänäytteenä tehdyn laboratoriotestin tulos siirtyy myös suoraan potilastietojärjestelmään.

Tavoitteenamme on laajentaa digitaalisten diagnostiikkapalvelujen tarjontaa. Digitaaliset diagnostiikkapalvelut on kehitetty säästämään terveydenhuollon resursseja sekä asiakkaamme ja potilaan aikaa ja vaivaa.

Lue lisää etänäytteenottopalveluistamme:

MedixLab_logo_pieni.jpg

Testaakotona.fi
Laboratoriotestit suoraan kotiinSYNLAB Suomi Oy
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Ammattilaisneuvonta
puh. 020 734 1550
faksi (09) 412 5773
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © SYNLAB Suomi 2024