Laatu

Laboratoriomme laatu perustuu kansainvälisesti tunnustettuihin standardeihin kuten SFS-EN ISO 15189, SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 22870. Testauslaboratoriomme on osoittanut pätevyytensä FINAS'ille erikoisaloittain.

T070_akkreditointitunnus_FINAS_ILAC.png

Yksityiskohtainen pätevyysalueemme kuvaus löytyy FINAS-akkreditointipalvelun sivuilta.

Pätevyysalueemme ovat

• Dopinganalytiikka
• Genetiikka
• Hematologia
• Kliininen kemia
• Kliininen mikrobiologia ja immunologia
• Lääkeaine- ja huumausaineanalytiikka
• Patologia
• Vieritestauslaitteilla tehtävä analytiikka

Yhtyneet Medix Laboratoriot laatupolitiikka

Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy on yksityinen laboratoriopalvelujen tarjoaja, joka keskittyy terveyden ja hyvinvoinnin analyysien ja palveluiden tuottamiseen. Toimimme yhteistyössä terveydenhuollon asiakkaidemme kanssa potilastyön toteuttamiseksi ja kehittämiseksi. Tarjoamme luotettavaa ja korkealaatuista analytiikkaa myös teollisuus-, tutkimus-, valvonta- ja kuluttaja-asiakkaillemme.

Suunnittelemme ja kehitämme palveluamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ottamalla huomioon lääketieteelliset ja muut toiminnan edellyttämät vaatimukset ja diagnostiikan tarpeet. Vastaamme asiakkaan odotuksiin sekä analytiikan laadun että hyvän ja joustavan palvelun osalta. Meille on tärkeää asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tyytyväisyys palveluumme.

Toimintajärjestelmämme takaa luotettavat ja korkealaatuiset tulokset kattaen kaiken yhtiön toiminnan velvoittaen myös yhteistyötahojamme. Se perustuu standardeihin SFS-EN ISO/IEC 17025 ja SFS-EN ISO 15189 sekä vieritestauspalveluiden osalta lisäksi standardiin SFS-EN ISO 22870. Kliinisissä lääketutkimuksissa noudatamme GCP-periaatteita. Dopingtestauslaboratoriomme on Maailman Antidopingtoimiston (WADA) akkreditoima ja sen toiminnassa noudatetaan kansainvälistä laboratoriostandardia ja muita erityisvaatimuksia.

Johtamisemme ohjaa Yhtyneet Medix Laboratorioissa työskenteleviä toimimaan arvojemme ja yritysvastuuperiaatteidemme mukaisesti. Tavoitteemme on innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö, jossa jokainen on oman työnsä aktiivinen ja korkean laadun tuottamiseen sitoutunut asiantuntija. Toimintaamme ohjaavat laatu, kannattavuus, jatkuva kehitys ja kasvu.

Yhtyneet Medix Laboratoriot
Kivihaantie 7
00310 Helsinki

Asiakaspalvelu
puh. (09) 52 561
faksi (09) 412 7053
arkisin klo 8 -16

Kaikki oikeudet pidätetään, Copyright © Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy 2019